Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:38

18
اردیبهشت
آش یخ + طرز تهیه

آش یخ + طرز تهیه

اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذا‌های سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم. آش یخ یکی از غذا‌های محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.

 اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذا‌های سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم. آش یخ یکی از غذا‌های محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.

طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

مواد لازم

برنج: ۱۰۰ گرم

ماست ترش محلی: ۵۰۰ گرم

سیر رنده شده: ۲ حبه

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم

یخ: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

طرز تهیه آش بلغور ؛ مخصوص افطار

 

طرز تهیه آش یخ

برنج را بشویید و ۲ - ۳ ساعتی در آب خیس دهید. سبزی‌ها را هم خوب بشویید و ریز خرد کنید.

بعد برنج را به همراه یک لیتر آب، نمک، فلفل و سبزی خرد شده، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

وقتی برنج به حالت شیر برنج در امد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز، آش را از روی حرارت بردارید.

وقتی آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

نکات تکمیلی در مورد آش یخ

آش یخ جزو غذای محلی - آذربایجانی می‌باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می‌باشد.

آش یخ را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می‌باشد.

منبع : باشگاه خبرنگاران

برچسب ها: آش، آشپزی ایرانی، آش یخ، طرز تهیه آش یخ تعداد بازديد: 436 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز