معصومه فلاحی
مواد لازم برای 6-8 نفر
نمک و فلفل به میزان لازم
لازانیا نصف بسته
پیاز خلالی خرد کرده ۱ عدد
روغن یا کره به میزان لازم
سینه یا فیله مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده ۱ عدد
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
اسفناج خرد و سرخ کرده ۴۰۰ گرم
کنسرو ذرت نصف قوطی
قارچ خرد کرده و تفت داده ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
سس سفید ۲ پیمانه
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
مواد لازم سس سفید
کره آبکرده 50 گرم
آرد 50 گرم
شیر 500 میلیلیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
روشتهیه
در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی حرارت اجاق بجوش آورید. آنگاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید و ورقههای لازانیا را 6-8 دقیقه با حرارت ملایم بپزید آنگاه در صافی بریزید و آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز را در کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلائی شود. سپس مرغ و فلفل دلمهای و ادویهها را اضافه کنید تا مرغ تغییر رنگ دهد. اینک اسفناج، ذرت و قارچ را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کف ظرف مناسبی را کمی سس سفید بریزید. سپس چند ورق از لازانیا را بچینید و رویش قدری از مواد فراهم کرده بریزید، روی آن سس سفید و پنیر و دوباره ورقههای لازانیا. این مراحل را ادامه دهید. لایه آخر مواد و پنیر باشد.
روش تهیه سس سفید
کره و آرد را در تابه مناسبی روی حرارت قدری تفت دهید. آنگاه شیر، نمک و فلفل را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سوپ لازانیا؛ متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه