آش شوید باقلا یکی از غذاهای خوشمزه میباشد که در خانواده های آش و سوپ قرار دارد که این آش با ماست ترش خلی خوشمزه میشود که ما در این بخش با آموزش پخت این آش خوشمزه با شما هستیم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای آش شوید باقلا:
پیاز داغ به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
ماست سفت کیسهای ترش نصف پیمانه
عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت) ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
برنج خیس کرده (ترجیحا نیم دانه) ۲ پیمانه
باقلا سبز ۱ پیمانه
شوید تازه نیم کیلو
نعنا داغ برای تزیین
بیشتر بخوانید:
آش مصطفی + طرز پخت
آش ابودردا ؛ آش مخصوص چهارشنبهسوری
طرز تهیه آش ماسووا
طرز تهیه آش شوید باقلا:
ابتدا برنج را داخل قابلمهای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل آش له شود.
سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.
وقتی باقلا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانههای برنج در آن مشخص نباشد.
ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی آش را خاموش کردید ماست را داخل آن ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش ماست)
نکات مهم برای آش شوید باقلا:
ماست لازم نیست بجوشد.
برای بازیافت غذاهای روزانه میتوانید از باقیمانده باقلا پلو برای تهیه این آش استفاده کنید.
طبیعت این آش سرد است، زیرا برنج و باقلا دارد پس از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.
منبع: zeytooni.com