مواد لازم
گوشت راسته گوسفند یا گوساله ۳۵۰ گرم
گردوی آسیاب کرده ۵۰ گرم
پیاز رندهکرده ۱ عدد
رب انار ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
چوچاق (سبزی محلی گیلانی) ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
چاشنی کباب سحرخیز به مقدار لازم
روش تهیه
گوشتها را مکعبی خرد کنید و با گردو، پیاز، رب انار، سبزی خشک و نمک و فلفل و چاشنی کباب مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را 1 یا 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا گوش مزهدار شود.
سپس گوشت را به سیخ بکشید و کباب کنید. همچنین میتوانید آن را در فر گریل نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه