Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:12

21
بهمن
کباب ترش

کباب ترش

گوشت‌ها را مکعبی خرد کنید و با گردو، پیاز، رب انار، سبزی خشک و نمک و فلفل و چاشنی کباب مخلوط کنید.

مواد لازم

گوشت راسته‌ گوسفند یا گوساله  ۳۵۰ گرم

گردوی آسیاب کرده ۵۰ گرم

پیاز رنده‌کرده   ۱ عدد

رب انار  ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری

چوچاق (سبزی محلی گیلانی)  ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به مقدار لازم

چاشنی کباب سحرخیز   به مقدار لازم

روش تهیه

گوشت‌ها را مکعبی خرد کنید و با گردو، پیاز، رب انار، سبزی خشک و نمک و فلفل و چاشنی کباب مخلوط کنید. آن‌گاه این مخلوط را  1 یا 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا گوش مزه‌دار شود.

سپس گوشت را به سیخ بکشید و کباب کنید. همچنین می‌توانید آن را در فر گریل نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه‌

 

برچسب ها: کباب، زندگی آنلاین، کباب ترش، شور و شیرین، کوبیده تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز