Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:56

30
فروردین
ته‌چین رشته‌پلو

ته‌چین رشته‌پلو

آب را روی حرارت به جوش آورید. آن‌گاه ۱ قاشق روغن مایع اضافه کرده و رشته پلویی را بیفزائید. حالا به مدت ۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا رشته نرم شود. سپس در صافی بریزید و کنار بگذارید. برنج را با ۶ پیمانه آب و ۵۰ گرم کره و نمک به‌صورت کته درآورید.

معصومه فلاحی :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

آب جوش..............  یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 روغن مایع .............. یک‌دوم پیمانه

رشته پلویی.............. ۲۰۰ گرم

برنج۴..............  پیمانه (600 گرم)

کره گیاهی..............  ۵۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه.............. به میزان لازم

زعفران .............. حلکرده به میزان لازم

ماست پرچرب..............  ۸۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ..............  ۲ عدد

پودر هل..............  ۱ قاشق چایخوری

  بیشتر بخوانید:

سبزی پلو با کیلکای برشته

سوتی پلو + طرز تهیه

 

پیاز ریز خرد کرده..............  ۱ عدد

روغن..............  به میزان لازم

گوشت چرخکرده .............. ۳۰۰ گرم 

نمک، فلفل و زرد‌چوبه.............. به میزان لازم

رب گوجه فرنگی..............  ۱ قاشق سوپخوری

کشمش خیس کرده.............. ۱۰۰ گرم

 

 روش تهیه

آب را روی حرارت به جوش آورید. آن‌گاه ۱ قاشق روغن مایع اضافه کرده و رشته پلویی را بیفزائید. حالا به مدت ۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا رشته نرم شود. سپس در صافی بریزید و کنار بگذارید. برنج را با ۶ پیمانه آب و ۵۰ گرم کره و نمک به‌صورت کته درآورید تا جایی که آب آن جمع شود. آن‌گاه در ظرفی دیگر زعفران، ماست، زرده تخم‌مرغ، نمک، فلفل و هل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. برنج و رشته پلویی را بیفزائید و مخلوط کنید تا برنج با کل مواد یکدست شود. سپس کف و دیوارة قالب یا تابة مورد نظر را با کره چرب کنید و نیمی از مواد ته‌چین را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا مواد میانی را اضافه کنید، ولی از کناره‌های ظرف ۱ سانتیمتر فاصله دهید. باقیماندة مواد ته‌چین را بیفزائید و کاملا سطح روی آن را صاف کنید. اکنون ته‌چین را در فر گرم کرده با دمای۱۸۰درجة سانتیگراد به مدت ۱‌ساعت بپزید تا کاملا برشته شود.

 بیشتر بخوانید:

عدس پلوی عربی با مرغ + طرز تهیه

ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان

روش تهیه مواد میانی

پیاز را در روغن تفت دهید. آنگاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سپس کشمش را افزوده و کنار بگذارید.

 

یادآوری

 حتما برای طبخ مواد میانی از روغن کم استفاده کنید یا بعد از پخت در صافی بریزید تا کاملا روغن اضافه آن خارج شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ته چین، رشته پلو، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، پلو، طرز تهیه رشته پلو، رشته پلو قالبی، ته چین رشته پلو تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز