کیان رنجبر:
موادلازم
روغن مایع ..........به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده......... ۱ عدد متوسط
گوشت چرخکرده......... ۵۰۰ گرم
لوبیای سفید خیسکرده......... ۱ پیمانه
تره خرد کرده......... ۱ کیلو گرم
رب گوجهفرنگی......... ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل......... به میزان لازم
پودر لیمو......... به میزان لازم
سیبزمینی خلالی خرد کرده......... ۱ عدد متوسط
بیشتر بخوانید:
خورش گوجه سبز + طرز تهیه
خورش نارنگی + طرز تهیه
خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!
قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، حالا گوشت را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس لوبیای سفید را بیفزائید و یک تا یک و نیم پیمانه آب به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. اینک تره خرد کرده را در تابة دیگری تفت دهید.
پس از اینکه گوشت و لوبیا پخت، تره را بیفزائید. بعد از چند دقیقه رب گوجهفرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید. در اواخر پخت، پودر لیمو را به اندازه دلخواه اضافه کنید و بعد از حدود ۱۰ - ۱۵ دقیقه خورش آماده است. در انتها خورش را با سیبزمینی تزیین کنید و سرو نمائید.