Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 16:21

29
فروردین
خورش تره کردی

خورش تره کردی

قدری روغن در تابة ‌مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، حالا گوشت را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس لوبیای سفید را بیفزائید و یک تا یک و نیم پیمانه آب به خورش اضافه کرده.

کیان رنجبر:

 

موادلازم

روغن مایع ..........به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده......... ۱ عدد متوسط

گوشت چرخکرده......... ۵۰۰ گرم

لوبیای سفید خیس‌کرده......... ۱ پیمانه

تره خرد کرده......... ۱ کیلو گرم

رب گوجه‌فرنگی......... ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.........  به میزان لازم

پودر لیمو......... به میزان لازم

سیب‌زمینی خلالی خرد کرده......... ۱ عدد متوسط

 بیشتر بخوانید:

خورش گوجه سبز + طرز تهیه

خورش نارنگی + طرز تهیه

خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!

 قدری روغن در تابة ‌مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، حالا گوشت را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس لوبیای سفید را بیفزائید و یک تا یک و نیم پیمانه آب به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. اینک تره خرد کرده را در تابة دیگری تفت دهید.

پس از اینکه گوشت و لوبیا پخت، تره‌ را بیفزائید. بعد از چند دقیقه رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید. در‌ اواخر پخت، پودر لیمو را به اندازه دلخواه اضافه کنید و بعد از حدود ۱۰ - ۱۵ دقیقه خورش آماده است. در انتها خورش را با سیب‌زمینی تزیین کنید و سرو نمائید.

 

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: خورش، خورش تره، خورش تره کردی، طرز تهیه خورش تره، خورش تره کردستان تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز