خورش گرفس را این بار بدون گوشت درست کنید
مواد لازم برای پنج نفر
کرفس : 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع : نیم کیلو
لوبیا چیتی : 1 پیمانه
قارچ : 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
لیمو عمانی : 3عدد
طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت
لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید ، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید ، نمک ، ادویه ی کاری، گلپر، زیره ی سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون نوش جان کنید.
منبع : سیمرغ