با این روزای خونه نشینی چیکار میکنید؟ ما که حسابی مشغولیم… با این دو تا وروجک وقت سر خاروندن نمیمونه برام. کارای آخر سال خونه هم هست و صد البته آشپزی و جمع کردن و پهن کردن هامون هم بیشتر شده با این خونه نشینی.
پاستا قطعا از گزینههای جذابی هست که میشه با یکم خلاقیت هیجان انگیزش کرد. حالا شما فکر کن با خامه هم مخلوط شه.. برای بچهها هم خوشمزه اس و هم تنوع خوبی هست. در این مطلب طرز تهیه پاستای مرغ خامهای با گوجههای رُست شده رو توضیح میدم.
مواد لازم
- پاستا (من فتوچینی استفاده کردم) نصف یک بسته
- گوجه گیلاسی ۱۰-۱۲ عدد
- خامه صبحانه ۳-۴ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ ۱ عدد
- سیر دو حبه (من از ساقه سیر تازه استفاده کردم)
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
فوت و فن پخت یک پاستا حرفه ای
دستور سریع
گوجهها رو از وسط نصف کنید و با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و توی سینی فر بچینید. بذارید توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه اجازه بدید رست بشه.
سینه مرغ بدون استخوان رو نواری برش بزنید و با سیر له شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و با یه قاشق روغن زیتون بذارید روی حرارت تا سرخ بشه.
اگه مثل من از ساقه سیر تازه استفاده کردید، حلقههای ریز برش بزنید و به مرغها اضافه کنید.
بعد از پخت مرغ ها، از روی حرارت بردارید و با خامه و گوجههای رست شده مخلوط کنید و نمک و فلفلش رو اندازه کنید.
پاستا رو طبق دستورش در آب جوش با نمک بپزید و آبکش کنید. بعد هم با مرغ خامهای مخلوط کنید. یا میتونید پاستا رو توی بشقاب بکشید و سس رو روش بریزید.
در آخر یکم پنیر پارمزان روش ریختم.
بیشتربخوانید:
پاستا ریحان؛ یک طعم به یاد ماندنی
چیکار کنیم خامه غلیظ بمونه؟
مرغها رو از روی حرارت بردارید و بعد خامه رو بهش اضافه کنید. اینطوری خامه قوام خودش رو حفظ میکنه.
اگه فر نداشتیم چیکار کنیم؟
میتونید گوجهها رو با همون روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و توی تابه روی حرارت بذارید و سرخ کنید.
منبع : وب سایت دونفره