Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:35

22
بهمن
آش انار

آش انار

لوبيا و عدس را از ٢٤ ساعت قبل و بلغور را از ١٢ساعت قبل خيس کنید و برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید. حبوبات و بلغوررا جداگانه بپزید.

معصومه فلاحی

مواد لازم برای 8-10 نفر

لوبيا قرمز   ١ پيمانه

عدس   یک‌دوم پيمانه

بلغور جو يا گندم   یک‌دوم پيمانه

برنج  یک‌دوم پيمانه

آب گوشت يا آب  ٨ پيمانه (2 لیتر)

سبزي آش خرد کرده   ٣٠٠ گرم

پياز داغ  ٥ قاشق سوپخوري

زردچوبه  ١ قاشق چایخورى

نمك و فلفل سياه       به ميزان لازم

آب انار      4 پيمانه ( 1 لیتر)

دانه هاي انار   مقداري براي تزيين

روش‌تهیه

لوبيا و عدس را از ٢٤ ساعت قبل و بلغور را از ١٢ساعت قبل خيس کنید و برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید. حبوبات و بلغوررا جداگانه بپزید.

آن‌گاه آب گوشت را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بجوش آورید. حالا برنج را اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.

سپس حبوبات پخته، بلغور و سبزی را بیفزائید و بگذارید سبزی بپزد. اینک پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و  بپزید. سپس آب انار را افزوده و آش را مخلوط کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد. حالا آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با دانه‌های انار و پیازداغ

بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت

 

 

برچسب ها: انار، آش، آش انار، زندگی آنلاین، آش رشته، شور و شیرین تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز