معصومه فلاحی
مواد لازم برای 8-10 نفر
لوبيا قرمز ١ پيمانه
عدس یکدوم پيمانه
بلغور جو يا گندم یکدوم پيمانه
برنج یکدوم پيمانه
آب گوشت يا آب ٨ پيمانه (2 لیتر)
سبزي آش خرد کرده ٣٠٠ گرم
پياز داغ ٥ قاشق سوپخوري
زردچوبه ١ قاشق چایخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
آب انار 4 پيمانه ( 1 لیتر)
دانه هاي انار مقداري براي تزيين
روشتهیه
لوبيا و عدس را از ٢٤ ساعت قبل و بلغور را از ١٢ساعت قبل خيس کنید و برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید. حبوبات و بلغوررا جداگانه بپزید.
آنگاه آب گوشت را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بجوش آورید. حالا برنج را اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.
سپس حبوبات پخته، بلغور و سبزی را بیفزائید و بگذارید سبزی بپزد. اینک پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و بپزید. سپس آب انار را افزوده و آش را مخلوط کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد. حالا آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با دانههای انار و پیازداغ
بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت