فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 4 نفر
گردوی آسیاب کرده 200 گرم
آب 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
رب گوجهفرنگی 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده 2 عدد متوسط
روغن زیتون یکسوم پیمانه (80 میلیلیتر)
قارچ قهوهای خرد کرده 300 گرم
سس سویا 4 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
روشتهیه
گردو، آب، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را در قابلمه مناسبی بریزید و آنرا روی حرارت ملایم یک و نیم ساعت بپزید. آنگاه پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و سرخ کنید تا سبک شود. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سس سویا را بیفزائید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. اینک مواد فراهم کرده را به سس گردو افزوده و مخلوط کنید. حالا شکر و آبلیمو را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه دیگر خورش را با حرارت ملایم بپزید. اکنون برای پذیرائی خورش را در ظرف مناسبی بکشید و آن را به همراه چلو سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!