اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
کره 40 گرم
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
فیله مرغ خرد کرده 500 گرم
فلفل دلمهای قرمز و سبز خرد کرده 1 پیمانه
قارچ خرد کرده 10 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن یکچهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یکچهارم قاشق چایخوری
خمیر یوفکا به میزان لازم
مخلوط روغن و آب برای مرطوب کردن خمیر 1 پیمانه 250 میلیلیتر
سس بشامل 1 پیمانه 250 میلیلیتر
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا 150 گرم
روشتهیه
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا طلایی شود. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. اینک فلفل دلمهای و قارچ را افزوده و تفت دهید تا آب خوراک کاملا کشیده شود. حالا نمک، فلفل و پودر آویشن و فلفل قرمز را اضافه کنید. سپس سس بشامل و پنیر را بیفزائید و مخلوط نمائید. اکنون خمیر یوفکا را روی سطح میز باز کنید رویش را با مخلوط آب و روغن مرطوب کنید. سپس آن را تا بزنید و در فنجان مناسبی قرار دهید و از مواد فراهم کرده درون فنجان بریزید لبههای خمیر را رویش برگردانید و قدری بفشارید. حالا بقچهها را در سینی قرار دهید رویش را با ترکیب تخممرغ و آب آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید. اینک سینی را از فر درآورید روی هر بقچه قدری پنیر بریزید و دوباره در فر به مدت 8 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب مرغ تندوری (هندی)