Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:19

7
دی
کباب مرغ تندوری (هندی)

کباب مرغ تندوری (هندی)

مرغ، ماست، روغن، آبلیمو، سیر، فلفل قرمز، گراماسالا، گشنیز، هل، نمک و ادویه تندوری را در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید، رویش را بپوشانید و اجازه دهید 2 ساعت در یخچال بماند.

کیان رنجبر 

 

مواد لازم برای 2 نفر 

سینه مرغ خرد کرده                       500 گرم

ماست                                        1 قاشق سوپخوری

روغن                                          50 میلی‌لیتر

آبلیمو                                          4 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                                 2 حبه

فلفل قرمز                                    یک‌دوم قاشق سوپخوری

گراماسالا                                     یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر گشنیز                                   یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر هل                                       یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک                                            به میزان لازم

ادویه تندوری                                 2 قاشق سوپخوری 

روش تهیه کباب مرغ تندوری

مرغ، ماست، روغن، آبلیمو، سیر، فلفل قرمز، گراماسالا، گشنیز، هل، نمک و ادویه تندوری را در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید، رویش را بپوشانید و اجازه دهید 2 ساعت در یخچال بماند.

آن‌گاه تکه‌های مرغ تندوری را به سیخ چوبی بکشید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

حالا سیخ‌های مرغ تندوری را در روغن سرخ کنید. اکنون چیکن تندوری را در ظرف مناسبی بچینید و آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خوراك میگوی تندوری

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کباب مرغ تندوری، روش تهیه کباب مرغ تندوری، مرغ تندوری تعداد بازديد: 424 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز