اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد درشت
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
فلفل سبز تند ریز خرد کرده 1 عدد
فلفل دلمهای رنگی 1 پیانه
قارچ ریز خرد کرده 120 گرم
پودر زیره یکدوم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم
خمیر فیلو 4 ورق
کره آبکرده 50 گرم
روش تهیه
گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آنگاه فلفل تند، فلفل دلمهای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا مواد فراهم کرده را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه قدری خنک شد، پنیر را اضافه و مخلوط کنید. اینک در ظرف مناسبی یک ورق از خمیر را پهن و رویش را با کره آبکرده آغشته کنید. سپس ورق دیگر را بگذارید و کره بمالید. حالا مواد را روی خمیر بریزید. سطح آن را صاف کنید و ورق سوم را رویش قرار دهید.اینک با آخرین خمیر فیلو روی بورک گوشت را مطابق شکل بیارائید و 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلاییرنگ شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
ساوارین گوشت و پنیر