Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:27

14
دی
بورک گوشت

بورک گوشت

گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل تند، فلفل دلمه‌ای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

گوشت چرخکرده 500 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

فلفل سبز تند ریز خرد کرده 1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی 1 پیانه

قارچ ریز خرد کرده 120 گرم

پودر زیره یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

خمیر فیلو 4 ورق

کره آبکرده 50 گرم

روش تهیه

گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل تند، فلفل دلمه‌ای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا مواد فراهم کرده را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه قدری خنک شد، پنیر را اضافه و مخلوط کنید. اینک در ظرف مناسبی یک ورق از خمیر را پهن و رویش را با کره آبکرده آغشته کنید. سپس ورق دیگر را بگذارید و کره بمالید. حالا مواد را روی خمیر بریزید. سطح آن را صاف کنید و ورق سوم را رویش قرار دهید.اینک با آخرین خمیر فیلو روی بورک گوشت را مطابق شکل بیارائید و 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی‌رنگ شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ساوارین گوشت و پنیر

 

 

برچسب ها: گوشت، بورک گوشت، بورک تعداد بازديد: 325 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز