Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:33

7
دی
ساوارین گوشت و پنیر

ساوارین گوشت و پنیر

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و آن را پیوسته روی حرارت هم بزنید. حالا رب گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و قارچ را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر 

پیاز ریز خرد کرده                             1 عدد درشت

روغن                                            به میزان لازم

گوشت چرخکرده                             500 گرم

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

زردچوبه                                        یک‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                              2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده                    1 پیمانه

قارچ خرد کرده                                250 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا               150 گرم 

مواد لازم خمیر

تخم‌مرغ همزده                               4 عدد

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

روغن مایع                                     یک‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

ماست                                         1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

آرد                                              2 پیمانه (300 گرم)

بیکینگ‌پودر                                   2 قاشق چایخوری 

روش‌ تهیه ساوارین گوشت و پنیر

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و آن را پیوسته روی حرارت هم بزنید.

حالا رب گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود، کمی صبر کنید تا خنک شود.

سپس پنیر را افزوده مخلوط نمائید.

اکنون سه چهارم خمیر را جدا کرده و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در قالب مناسب چرب کرده قرار دهید.

با دست به آن فرم قالب را بدهید.

سپس مواد فراهم کرده را در قالب بریزید و با قاشق قدری بفشارید.

حالا لبه‌های خمیر را روی مواد برگردانید و از خمیر باقیمانده روی سطح آن را بپوشانید و با دست خمیر را به هم بچسبانید.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا نان طلایی شود.

روش تهیه خمیر

تخم‌مرغ، نمک، فلفل و روغن را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه ماست را افزوده قدری هم بزنید.

سپس آرد و بیکینگ‌پودر را کم‌کم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

حالا خمیر را 20 دقیقه استراحت دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی ساوارین

ساوارین میان پر پنیری

ساوارین

ساوارین پنیر و سبزی

ساوارین میت بال و پنیر

ساوارین میگو

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دالیا، پنیر موزارلای دالیا، شور و شیرین، ساوارین گوشت و پنیر، دستور تهیه ساوارین گوشت و پنیر تعداد بازديد: 905 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز