فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
ماست 4 قاشق سوپخوری
فلفل سبز تند، خردكرده 2 عدد
سیر و زنجفیل رندهكرده 1 قاشق چایخوری
دانههای هل سبز 4 عدد
زیره آسیابكرده 2 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه یكچهارم قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
پودر چیلی 1 پینچ
میگوی پاككرده 24 عدد
روغن برای چرب كردن تابه به میزان لازم
لیموترش به میزان لازم
روش تهیه خوراك میگوی تندوری
ماست، فلفل سبز، سیر و زنجفیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. آنگاه سس را در كاسه غیرفلزی و مناسبی بریزید و هل، زیره، رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمك و پودر چیلی را به آن بیفزائید. حالا میگوها را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً به سس آغشته شوند.
سپس روی ظرف را بپوشانید و دستكم 30 دقیقه یا 4 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون تابه چربكرده و مناسبی را روی اجاق با حرارت زیاد قرار دهید تا كاملاً داغ شود.
حالا میگوها را با انبر از سس در آورید و یكی یكی درون تابه سرخ كنید. آنگاه میگوی تندوری را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو بیارائید.