Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:36

25
مرداد
خوراك میگوی تندوری

خوراك میگوی تندوری

ماست، فلفل سبز، سیر و زنجفیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. آن‌گاه سس را در كاسه غیرفلزی و مناسبی بریزید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

ماست                                4 قاشق سوپخوری

فلفل سبز تند، خردكرده         2 عدد

سیر و زنجفیل رنده‌كرده         1‌ قاشق چایخوری

دانه‌های هل سبز                 4 عدد

زیره آسیاب‌‌كرده                    2 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                    1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                                  یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر چیلی                         1 پینچ

میگوی پاك‌كرده                  24 عدد

روغن برای چرب كردن تابه  به میزان لازم

لیموترش                         به میزان لازم

 روش تهیه خوراك میگوی تندوری

ماست، فلفل سبز، سیر و زنجفیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. آن‌گاه سس را در كاسه غیرفلزی و مناسبی بریزید و هل، زیره، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك و پودر چیلی را به آن بیفزائید. حالا میگوها را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً به سس آغشته شوند.

سپس روی ظرف را بپوشانید و دست‌كم 30 دقیقه یا 4 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون تابه چربكرده و مناسبی را روی اجاق با حرارت زیاد قرار دهید تا كاملاً داغ شود.

حالا میگوها را با انبر از سس در آورید و یكی یكی‌ درون تابه سرخ كنید. آن‌گاه میگوی تندوری را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو بیارائید.

 

برچسب ها: خوراک، خوراک میگو، خوراک میگوی تندوری، میگوی تندوری، آموزش خوراک میگو، مواد لازم خوراک میگو، تهیه خوراک میگو تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز