معصومه فلاحی
مواد لازم برای 8 نفر
گوشت چرخکرده 200 گرم
سیر له کرده 1 حبه
پیاز رنده کرده 1 عدد
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
کره و روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
آب جوش یکسوم پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
ریحان خشک یکدوم قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
پنیر موزارلا یه میزان لازم
روش تهیه ساوارین میت بال و پنیر
گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه از گوشت 8 عدد کوفتهریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفتهها بپزد و سس غلیظ شود.
آن را کنار بگذارید.
اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگپودر و ریحان را در کاسه مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد 5 سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمه قالب بریزید.
سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید.
اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود.
سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید
کوکی ساوارین
ساوارین میان پر پنیری
ساوارین
ساوارین پنیر و سبزی