سحر سامانی
مواد لازم برای 12 نفر
كره 60 گرم
شكر 3 قاشق چایخوری
پودر مایهخمیر 10 گرم (1 قاشق سوپخوری)
آب ولرم 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آرد 188 گرم (یكو یكچهارم پیمانه)
تخممرغ همزده 2 عدد
مواد لازم شربت
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر 180 گرم (1 پیمانه)
عرق بهار نارنج یا نسترن 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه
مارمالاد زردآلو یكدوم پیمانه
عرق بهارنارنج 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ساوارین
كره و شكر را در ظرف كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. مایهخمیر و آب را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد را در كاسه بزرگی الك كنید، حفرهای در مركز آن ایجاد نمائید.
حالا مایهخمیر ورآمده، مخلوط كره و شكر و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خمیر را از اطراف كاسه به طرف مركز جمع كنید، رویش را بپوشانید و1ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. اكنون دوباره خمیر را با دست مخلوط كنید و این بار آن را در قالب چربكرده ساوارین به قطر 24 سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 1 ساعت دیگر كنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود.
اكنون ساوارین را به مدت 5 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد كاهش دهید و ساوارین را 15 دقیقه دیگر بپزید. حالا آن را روی پنجره سیمی برگردانید و روی سینی فر قرار دهید و نیمی از شربت داغ را رویش بریزید. همینكه ساوارین خنك شد، آن را در بشقاب زیبائی قرار دهید و باقیمانده شربت را رویش بریزید. اینك مواد رویه را روی ساوارین بمالید و با مخلوط میوه فصل میل كنید.
روش تهیه شربت: آب و شكر را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. بعد آن را به مدت 3 دقیقه بجوشانید، سپس عرق بهارنارنج را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه مواد رویه: مارمالاد را قدری گرم كنید و بعد در صافی بریزید تا یكنواخت شود. سپس مارمالاد را با عرق بهارنارنج رقیق كنید.