Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:18

25
آذر
خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا

گوشت چرخکرده، نیمی از پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را خوب ورز دهید. آن‌گاه کوفته قلقلی‌هایی به اندازه گردو درست کنید. حالا قدری روغن در تابه بریزید و باقیماندة پیاز را تفت دهید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 4 نفر 

گوشت چرخ‌کرده                          500 گرم

پیاز رنده کرده                              2 عدد متوسط

نمک، فلفل و زردچوبه                   به میزان لازم

روغن                                        3 قاشق سوپخوری

نعنا خشک                                 1 قاشق سوپخوری

رب انار                                       4 قاشق سوپخوری

آب                                            1 پیمانه معادل (250 میلی لیتر)

روش‌ تهیه خورش داوود پاشا

گوشت چرخکرده، نیمی از پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را خوب ورز دهید.

آن‌گاه کوفته قلقلی‌هایی به اندازه گردو درست کنید.

حالا قدری روغن در تابه بریزید و باقیمانده پیاز را تفت دهید.

سپس کوفته قلقلی‌ها را بیفزائید و تفت دهید.

اینک نعنا را با آن ترکیب کنید.

سپس رب انار را با آب مخلوط کرده و به خورش بیفزائید.

حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

یوفکا برگر

ساندویچ های گوشت و پنیر

اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

 

برچسب ها: خورش، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خورش داوود پاشا، روش تهیه خورش داوود پاشا، داوود پاشا تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز