Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:59

21
آذر
قلیه میگو

قلیه میگو

روغن و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قدری تفت دهید. آن‌گاه پیاز،‌ گشنیز، شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حالا تمبر هندی را بیفزایید.

فاطمه به‌خوبان (هنرجوی آقای رنجبر)

 

مواد لازم برای 2 نفر 

روغن                                    یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

سیر له کرده                           2 حبه

پیاز داغ                                  1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده                       350 گرم

شنبلیله خرد کرده                     50 گرم

زردچوبه                                  به میزان لازم

نمک                                     به مقدارلازم

فلفل سیاه و قرمز                    به میزان لازم

عصاره تمبرهندی                     1 پیمانه

میگو                                      10 عدد متوسط

روش تهیه قلیه میگو

روغن و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قدری تفت دهید.

آن‌گاه پیاز،‌ گشنیز، شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.

حالا تمبر هندی را افزوده و 5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و تقریبا جا بیفتد.

سپس میگو را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر قلیه را با حرارت ملایم بپزید.

اینک قلیه را به همراه چلو سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

قلیه ماهی هوور

قلیه میگو

سیر قلیه

خورش قلیه مرغ

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با میگو، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه قلیه میگو، قلیه میگو، شور و شیرین تعداد بازديد: 347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز