فاطمه بهخوبان (هنرجوی آقای رنجبر)
مواد لازم برای 2 نفر
روغن یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
سیر له کرده 2 حبه
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 350 گرم
شنبلیله خرد کرده 50 گرم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به مقدارلازم
فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
عصاره تمبرهندی 1 پیمانه
میگو 10 عدد متوسط
روش تهیه قلیه میگو
روغن و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قدری تفت دهید.
آنگاه پیاز، گشنیز، شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.
حالا تمبر هندی را افزوده و 5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و تقریبا جا بیفتد.
سپس میگو را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر قلیه را با حرارت ملایم بپزید.
اینک قلیه را به همراه چلو سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
قلیه ماهی هوور
قلیه میگو
سیر قلیه
خورش قلیه مرغ