Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:45

16
آذر
برش (روسی)

برش (روسی)

گوشت را به همراه پیاز و دو لیتر آب روی حرارت ملایم بپزید. آن‌گاه لبو، نمک، فلفل، دانه فلفل سیاه و رب‌گوجه‌فرنگی را بیفزائید و اجازه دهید لبو بپزد. حالا هویج، کلم، سیب‌زمینی و فلفل سبز تند را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای حدود 10-12 عدد 

گوشت ماهیچه گوساله                1 کیلوگرم

پیاز خرد کرده                              1 عدد بزرگ

لبوی خرد کرده                            1 عدد بزرگ

نمک و فلفل                               به میزان لازم

دانه فلفل سیاه                           1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                           3 قاشق سوپخوری

هویج خرد کرده                            3 عدد متوسط

کلم خرد کرده                              1 عدد کوچک

سیب‌زمینی خرد کرده                    3 عدد

فلفل تند سبز                               1 عدد

خامه                                          به دلخواه

سرکه                                        به میزان دلخواه

روش تهیه برش

گوشت را به همراه پیاز و دو لیتر آب روی حرارت ملایم بپزید.

آن‌گاه لبو، نمک، فلفل، دانه فلفل سیاه و رب‌گوجه‌فرنگی را بیفزائید و اجازه دهید لبو بپزد.

حالا هویج، کلم، سیب‌زمینی و فلفل سبز تند را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید و در نهایت خامه را  افزوده و آن را از روی حرارت کنار بگذارید.

سپس قدری سرکه به سوپ بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.  

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه چند سوپ خوشمزه

سوپ دال عدس و گشنیز

سوپ ترخون فرانسوی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، غذای روسی، شور و شیرین، برش، دستور تهیه برش، آشپزی روسی تعداد بازديد: 339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز