اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای حدود 10-12 عدد
گوشت ماهیچه گوساله 1 کیلوگرم
پیاز خرد کرده 1 عدد بزرگ
لبوی خرد کرده 1 عدد بزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
دانه فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
هویج خرد کرده 3 عدد متوسط
کلم خرد کرده 1 عدد کوچک
سیبزمینی خرد کرده 3 عدد
فلفل تند سبز 1 عدد
خامه به دلخواه
سرکه به میزان دلخواه
روش تهیه برش
گوشت را به همراه پیاز و دو لیتر آب روی حرارت ملایم بپزید.
آنگاه لبو، نمک، فلفل، دانه فلفل سیاه و ربگوجهفرنگی را بیفزائید و اجازه دهید لبو بپزد.
حالا هویج، کلم، سیبزمینی و فلفل سبز تند را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید و در نهایت خامه را افزوده و آن را از روی حرارت کنار بگذارید.
سپس قدری سرکه به سوپ بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه چند سوپ خوشمزه
سوپ دال عدس و گشنیز
سوپ ترخون فرانسوی