Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:07

4
آبان
سوپ دال عدس و گشنیز

سوپ دال عدس و گشنیز

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه سیر، کاری، زیره و زنجفیل را بیفزائید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. حالا آب گوجه‌فرنگی را بیفزایید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

روغن زیتون                       3 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد کرده              1 عدد متوسط

سیر له کرده                     2 حبه

پودر کاری تند                    1 قاشق چایخوری

پودر زیره سیاه                   1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده کرده              1 قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی                 4 پیمانه (1 لیتر)

دال عدس                        1 پیمانه

فیله گوجه فرنگی خرد کرده 400 گرم

نمک و فلفل                      به میزان لازم

آبلیمو تازه                         3 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده                3 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه سوپ دال عدس و گشنیز 

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن‌گاه سیر، کاری، زیره و زنجفیل را بیفزائید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.

حالا آب گوجه‌فرنگی را افزوده و با حرارت ملایم آن را بجوش آورید، در این فاصله دال عدس را بشوئید و اضافه کنید، تا دال بپزد.

سپس فیله گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و ده دقیقه دیگر به پخت زمان بدهید.

اینک آبلیمو و گشنیز را افزوده و پس از یکی دو جوش سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه چند سوپ خوشمزه

سوپ ترخون فرانسوی

 

برچسب ها: آشپزی، سوپ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، سوپ دال عدس و گشنیز، دستور تهیه سوپ دال عدس تعداد بازديد: 1753 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز