اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد متوسط
سیر له کرده 2 حبه
پودر کاری تند 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
آب گوجهفرنگی 4 پیمانه (1 لیتر)
دال عدس 1 پیمانه
فیله گوجه فرنگی خرد کرده 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو تازه 3 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ دال عدس و گشنیز
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه سیر، کاری، زیره و زنجفیل را بیفزائید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
حالا آب گوجهفرنگی را افزوده و با حرارت ملایم آن را بجوش آورید، در این فاصله دال عدس را بشوئید و اضافه کنید، تا دال بپزد.
سپس فیله گوجهفرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و ده دقیقه دیگر به پخت زمان بدهید.
اینک آبلیمو و گشنیز را افزوده و پس از یکی دو جوش سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه چند سوپ خوشمزه
سوپ ترخون فرانسوی