مریم عکاف
مواد لازم برای 6 نفر
پیاز رنده کرده 1 عدد
ریحان خشک 2 قاشق چایخوری
جعفری خرد کرده 5 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 4 قاشق سوپخوری
رب فلفل 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل قرمز یکدوم قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده 300گرم
بلغور یک چهارم پیمانه
روغن به میزان لازم
آب 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
روش تهیه کوفته هارپوت
پیاز، ریحان، جعفری، نیمی از رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه گوشت و بلغوری که از قبل خیساندهاید را بیفزائید و ورز دهید.
حالا 3 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید باقیمانده رب را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس آب را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید.
اینک هر بار قدری از مایه کوفته را برداشته در دست گرد کنید و فرم دهید.
سپس در سس آماده بریزید و به مدت 40 دقیقه کوفتهها را بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوفته ریزه
كوفته برنجی
کوفته ترش و شیرین