Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 21 آذر 1398 - 07:07

30
آبان
کوفته هارپوت (ترکیه)

کوفته هارپوت (ترکیه)

پیاز، ریحان، جعفری، نیمی از رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه گوشت و بلغوری که از قبل خیسانده‌اید را بیفزائید و ورز دهید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 6 نفر 

پیاز رنده کرده                        1 عدد

ریحان خشک                        2 قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده                   5 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی                    4 قاشق سوپخوری

رب فلفل                              1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل                         به میزان لازم

فلفل قرمز                            یک‌دوم قاشق چایخوری

گوشت چرخکرده                   300گرم

بلغور                                   یک چهارم پیمانه

روغن                                   به میزان لازم

آب                                      2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

روش‌ تهیه کوفته هارپوت

پیاز، ریحان، جعفری، نیمی از رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه گوشت و بلغوری که از قبل خیسانده‌اید را بیفزائید و ورز دهید.

حالا 3 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید باقیمانده رب را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس آب را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید.

اینک هر بار قدری از مایه کوفته را برداشته در دست گرد کنید و فرم دهید.

سپس در سس آماده بریزید و به مدت 40 دقیقه کوفته‌ها را بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوفته ریزه

كوفته‌ برنجی

کوفته ترش و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کوفته هارپوت، دستور تهیه کوفته هارپوت تعداد بازديد: 106 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز