اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6- 8 نفر
گوشت چرخكرده بدون چربی 400 گرم
پیاز رندهكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخممرغ 2 عدد
آرد نخودچی 100 گرم
سبزی كوفته ریزخردكرده 200 گرم
تره، شوید، ترخان، مرزه، گشنیز
برنج یكدوم پیمانه
لپه یكسوم پیمانه
مواد لازم برای تهیهی سس كوفته
روغن 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پیاز ریز خردكرده 1 عدد
زردچوبه یكسوم قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در كاسهی مناسبی، گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كنید. حالا تخممرغ، آرد نخودچی، سبزی كوفته، برنج خیسكرده و لپهی پخته را بیفزائید و كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. اینك كف سینی مناسبی را مرطوب كنید. از مایه، هر بار گلولههائی به اندازهی نارنگی بردارید و در دست شكل دهید و در سینی بچینید. كوفتهها را درون سس بریزید و آن را با حرارت ملایم، 5/1 تا 2 ساعت بپزید.
روش تهیهی سس: در قابلمهی مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. زردچوبه و ربگوجهفرنگی را اضافه كنید و قدری تفت دهید. حالا آب، نمك و فلفل را هم بیفزائید و صبر كنید تا به جوش آید.
یادآوری: برای تهیهی این كوفته، فقط از گوشت گوسفندی استفاده كنید.