Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:23

4
بهمن
كوفته‌ برنجی

كوفته‌ برنجی

روش تهیه کوفته برنجی

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر 

گوشت چرخكرده بدون چربی                         400 گرم

پیاز رنده‌كرده                                            1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه                                  به میزان لازم

تخم‌مرغ                                                  2 عدد

آرد نخودچی                                            100 گرم

سبزی كوفته ریزخردكرده                             200 گرم

 تره، شوید، ترخان، مرزه، گشنیز

برنج                                                     یك‌دوم پیمانه

لپه                                                      یك‌سوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ی سس كوفته

روغن                                                   60  میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پیاز ریز خردكرده                                      1 عدد

زردچوبه                                                یك‌سوم قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                                      1 قاشق سوپخوری

نمك‌ و فلفل                                           به میزان لازم

روش تهیه

ابتدا در كاسه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ، آرد نخودچی، سبزی كوفته، برنج خیس‌كرده و لپه‌ی پخته‌ را بیفزائید و كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. اینك كف سینی مناسبی را مرطوب كنید. از مایه، هر بار گلوله‌هائی به اندازه‌ی نارنگی بردارید و در دست شكل دهید و در سینی بچینید. كوفته‌ها را درون سس بریزید و آن را با حرارت ملایم، 5/1 تا 2 ساعت بپزید.

روش تهیه‌ی سس: در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. زردچوبه و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و قدری تفت دهید. حالا آب، نمك و فلفل را هم بیفزائید و صبر كنید تا به جوش آید.

یادآوری: برای تهیه‌ی این كوفته، فقط از گوشت گوسفندی استفاده كنید.

برچسب ها: انواع کوفته، کوفته برنجی، روش تهیه کوفته برنجی، مواد لازم کوفته برنجی، کوفته تبریزی، کوفته گوشت تعداد بازديد: 1251 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز