اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
بادمجان 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
گوشت قیمهای خرد کرده 300 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد
زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری
فلفل سبز خرد کرده یکچهارم پیمانه
فیله گوجهفرنگی ریز خرد کرده1 پیمانه
جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یکهشتم قاشق چایخوری
آویشن یکچهارم قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا در صورت تمایل 100 گرم
روش تهیه بادمجان شکم پر
اینک بادمجانها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید.
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود.
حالا فلفل سبز، فیله گوجهفرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجانها را با این مواد پر کنید.
سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجهفرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکمپر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
در صورت دلخواه روی بادمجانها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: