Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 11:56

18
آبان
بادمجان شکم پر (Imam  bayildi) (ترکیه)

بادمجان شکم پر (Imam  bayildi) (ترکیه)

بادمجان‌ها را از طول به دو قسمت برش بزنید، آن‌گاه قدری نمک رویش بپاشید و یک ساعت استراحت دهید. حالا قدری درون بادمجان را خالی کنید. سپس آن را با هوله آشپزخانه خشک کنید و در روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 نفر 

بادمجان                            3 عدد

نمک و فلفل                       به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی   به میزان لازم

گوشت قیمه‌ای خرد کرده      300 گرم

پیاز رنده کرده                     1 عدد

زردچوبه                            یک‌چهارم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                  یک و نیم قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد کرده             یک‌چهارم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده1 پیمانه

جعفری ریز خرد کرده            2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز                         یک‌هشتم قاشق چایخوری

آویشن                             یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده                      1 حبه

پیاز داغ                             2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا در صورت تمایل     100 گرم 

روش‌ تهیه بادمجان شکم پر

 

اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید.

ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود.

حالا فلفل سبز، فیله گوجه‌فرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجان‌ها را با این مواد پر کنید.

سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکم‌پر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

در صورت دلخواه روی بادمجان‌ها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

روش پخت ماهی شکم پر

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، بادمجان شکم پر، دستور تهیه بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان شکم پر تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز