Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:55

21
آبان
روش پخت ماهی شکم پر

روش پخت ماهی شکم پر

داخل شکم ماهی را با پودر تخم گشنیز، نمک و آب لیموترش مزه‌دار کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا بوی زهم ماهی از بین برود و ماهی مزه دار شود.

کیان رنجبر

 

غذای جنوبی

مواد لازم 

ماهی سنگ سر یا حلوا                                1 عدد متوسط

پودر تخم گشنیز                                           به میزان لازم

نمک                                                           به میزان لازم

لیموترش                                                    1 عدد

سیر له کرده                                               1 حبه

روغن                                                        به میزان لازم

پیاز سرخ کرده                                             2 قاشق سوپخوری

گردوی خرد کرده                                          5 عدد

ادویه کاری                                                  به میزان لازم

عصاره تمبرهندی                                          150 گرم

سبزی معطر خرد کرده ( گشنیز و شنبلیله)         30 گرم

زعفران دمکرده                                              به میزان لازم

کره آبکرده                                                    به میزان لازم

روش‌ تهیه ماهی شکم پر 

داخل شکم ماهی را با پودر تخم گشنیز، نمک و آب لیموترش مزه‌دار کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا بوی زهم ماهی از بین برود و ماهی مزه دار شود.

آن‌گاه سیر را در مقداری روغن تفت دهید و پیاز را به آن اضافه کنید.

سپس گردو و ادویه کاری را نیز به مواد اضافه نمائید و تفت دهید اینک عصاره تمبرهندی  و سبزی را به مایه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن از روی شعله بردارید.

اکنون داخل شکم ماهی را از مایه فراهم کرده پر کنید و شکم آن را بدوزید تا مایه هنگام پخت بیرون نریزید.

حالا ماهی را در ظرف نسوز چربکرده قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه ماهی پخت آن را از فر خارج کنید و رویش را با زعفران و کره آغشته کنید و دوباره به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید تا سطحش طلایی و برشته شود. 

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با ماهی، آموزش آشپزی، روش پخت ماهی، آشپزباشی، ماهی شکم پر، روش تهیه ماهی شکم پر، مواد لازم ماهی شکم پر تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز