سام صالحیزاده
موادلازم برای 4 نفر
گوجهفرنگی 4 عدد
فلفل دلمهای قرمز 2 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
سیر له کرده 2 تا 3 حبه
آب گوجهفرنگی 2 پیمانه
پونه خشک یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیبزمینی حلقهای خرد و سرخکرده 2 عدد متوسط
بادمجان حلقهای خرد و سرخکرده 4 عدد کوچک و باریک
روش تهیه تامبت
گوجهفرنگیها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
آنگاه دانههای گوجهفرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید.
حالا فلفلدلمهای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید. سیر را در آن تفت دهید.
اینک گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی، پونه، نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
سپس در ظرف مناسبی سیبزمینی، بادمجان و فلفل دلمهای را روی هم قرار دهید.
اکنون سس آماده را روی مواد بریزید و خوراک را در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه بپزید.
بیشتر بخوانید: