Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:03

11
مهر
تامبت (tumbet) (اسپانیایی)

تامبت (tumbet) (اسپانیایی)

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. آن‌گاه دانه‌های گوجه‌فرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید. حالا فلفل‌دلمه‌ای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید.

سام صالحی‌زاده

 

موادلازم برای 4 نفر 

گوجه‌فرنگی                                         4 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز                               2 عدد

روغن زیتون                                        به میزان لازم

سیر له کرده                                      2 تا 3 حبه

آب گوجه‌فرنگی                                  2 پیمانه

پونه خشک                                      یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه                              به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده     2 عدد متوسط

بادمجان حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده          4 عدد کوچک و باریک

روش‌ تهیه تامبت

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.

آن‌گاه دانه‌های گوجه‌فرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید.

حالا فلفل‌دلمه‌ای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید. سیر را در آن تفت دهید.

اینک گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی، پونه، نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید سس غلیظ شود.

حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

سپس در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را روی هم قرار دهید.

اکنون سس آماده را روی مواد بریزید و خوراک را در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید:

لازانیای بادمجان

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، تامبت، دستور تهیه تامبت، روش تهیه تامبت تعداد بازديد: 412 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز