اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان دلمهای پوست گرفته و اسلایس کرده 2 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا دالیا 250 گرم
پنیر پارمسان 60 گرم
پودر آویشن یکچهارم قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد کرده یکچهارم پیمانه
سس پاستا یک و نیم پیمانه
پنیر موزارلای اضافی 80 گرم
روش تهیه لازانیای بادمجان
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه دو طرف برشهای بادمجان را کمی روغن بمالید و آنها را روی سینی فر که کاغذ انداختهاید، بگذارید.
سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بادمجانها را بپزید تا طلایی شوند.
حالا در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، پنیر پارمسان، آویشن و جعفری را مخلوط کنید.
اینک ظرف مناسبی را انتخاب نمایید، قدری سس پاستا بریزید و رویش یک لایه بادمجان قرار دهید.
سپس روی بادمجان قدری از مخلوط پنیر ریخته و قدری سس رویش بریزید.
این کار را تکرار کنید تا زمانی که تمام مواد لازم استفاده شود.
حالا رویش را پنیر موزارلا بریزید.
اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدود 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر ذوب شود.
سپس فویل را بردارید و چند دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
بیشتر بخوانید:
یوفکا برگر