Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:41

24
شهریور
موسخان (لبنانی)

موسخان (لبنانی)

بال‌ها را شسته کنار بگذارید. آن‌گاه در ظرف مناسبی رب گوجه‌فرنگی، سماق، آبلیمو، نمک، فلفل، سس گلوریا و زعفران را بریزید. حالا بال‌های مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 2 نفر

بال مرغ                    نیم کیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی          1 قاشق سوپخوری

سماق                     1 قاشق سوپخوری

آبلیمو                       یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل               به میزان لازم

سس کچاپ‌تند             6 گرم

زعفران دم کرده           1 قاشق سوپخوری

روش تهیه موسخان

بال‌ها را شسته کنار بگذارید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی رب گوجه‌فرنگی، سماق، آبلیمو، نمک، فلفل، سس گلوریا و زعفران را بریزید.

حالا بال‌های مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

سپس رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

اینک بال‌ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

اکنون آن را با چلو بیارائید.

نکته: موسخان به صورت اسپایسی می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لَحم لبنانی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، شور و شیرین، موسخان، طرز تهیه موسخان، دستور تهیه موسخان، آشپزی لبنانی تعداد بازديد: 802 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز