کیان رنجبر
مواد لازم برای 2 نفر
بال مرغ نیم کیلوگرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
سماق 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سس کچاپتند 6 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه موسخان
بالها را شسته کنار بگذارید.
آنگاه در ظرف مناسبی رب گوجهفرنگی، سماق، آبلیمو، نمک، فلفل، سس گلوریا و زعفران را بریزید.
حالا بالهای مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
سپس رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
اینک بالها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.
اکنون آن را با چلو بیارائید.
نکته: موسخان به صورت اسپایسی میباشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
لَحم لبنانی