تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی
مواد لازم برای 4-6 نفر
گوشت گوسفندی چرخكرده 600 گرم
جعفری خردكرده یكدوم پیمانه
بهارات 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه لَحم لبنانی
گوشت، جعفری، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آنگاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100گرم از مایه بردارید و به سیخ بكشید.
اینك سیخها را روی آتش كباب كنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.
یادآوری: بهارات تركیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل است.