Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 16:24

23
آبان
لَحم لبنانی

لَحم لبنانی

گوشت، جعفری، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100‌گرم از مایه بردارید و به سیخ بكشید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

گوشت گوسفندی چرخكرده       600 گرم

جعفری خردكرده                      یك‌دوم پیمانه

بهارات                                    1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                             به میزان لازم

 

روش تهیه لَحم لبنانی

گوشت، جعفری، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100‌گرم از مایه بردارید و به سیخ بكشید.

اینك سیخ‌ها را روی آتش كباب كنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: بهارات تركیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم‌ گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل است.

 

برچسب ها: روش تهیه لحم لبنانی، آموزش لحم لبنانی، مواد لازم لحم لبنانی، آشپزی با لحم لبنانی، تهیه لحم لبنانی، لحم لبنانی، لحم تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز