اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
سیبزمینی پخته و ریز خرد کرده 6 عدد متوسط
خیارشور ریز خرد کرده سهچهارم پیمانه
نخودفرنگی پخته یکدوم پیمانه
تخممرغ پخته و رنده کرده 4 عدد
سینة مرغ پخته و خرد کرده 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده 1 حبه
سس مایونز 1 پیمانه
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
نان تست سفید و قهوهای به میزان لازم
روش تهیه مینی ساندویچ الویه
سیبزمینی، خیارشور، نخودفرنگی، تخممرغ، مرغ، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید.
آنگاه سس مایونز و آبلیمو را افزوده و مخلوط نمائید.
حالا سالاد را در یخچال قرار دهید.
سپس با برشگر گرد از نانها را قالب بزنید و کنار بگذارید.
اینک در وسط هر دو نان یک قاشق سوپخوری از مایه سالاد قرار دهید و قدری بفشارید.
حالا مینیساندویچها را در ظرف زیبائی بیارائید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: