Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:09

8
مرداد
مینی‌ ساندویچ الویه

مینی‌ ساندویچ الویه

سیب‌زمینی، خیارشور، نخودفرنگی، تخم‌مرغ، مرغ، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه سس مایونز و آبلیمو را افزوده و مخلوط نمائید. حالا سالاد را در یخچال قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر 

سیب‌زمینی پخته و ریز خرد کرده            6 عدد متوسط

خیارشور ریز خرد کرده                          سه‌چهارم پیمانه

نخودفرنگی پخته                                 یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ پخته و رنده کرده                     4 عدد

سینة مرغ پخته و خرد کرده                  1 پیمانه

نمک و فلفل                                     به میزان لازم

سیر له کرده                                     1 حبه

سس مایونز                                      1 پیمانه

آبلیموی تازه                                      2 قاشق سوپخوری

نان تست سفید و قهوه‌ای                    به میزان لازم

روش‌ تهیه مینی‌ ساندویچ الویه 

سیب‌زمینی، خیارشور، نخودفرنگی، تخم‌مرغ، مرغ، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه سس مایونز و آبلیمو را افزوده و مخلوط نمائید.

حالا سالاد را در یخچال قرار دهید.

سپس با برش‌گر گرد از نان‌ها را قالب بزنید و کنار بگذارید.

اینک در وسط هر دو نان یک قاشق سوپخوری از مایه سالاد قرار دهید و قدری بفشارید.

حالا مینی‌ساندویچ‌ها را در ظرف زیبائی بیارائید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پیشنهادی برای تزئین سالاد الویه

ویژگی های سالاد الویه سالم

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، مینی‌ ساندویچ الویه، مینی‌ ساندویچ، ساندویچ الویه تعداد بازديد: 654 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز