Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:32

3
مرداد
اسکالپ با سالاد اسفناج

اسکالپ با سالاد اسفناج

سینه مرغ را از پوست جدا کنید، به شکلی که کتف به آن متصل باشد. آن‌گاه مرغ را بین کیسه نایلونی قرار دهید و با استیک‌کوب آن را بکوبید. حالا تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 1 نفر 

سینه مرغ 1 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم 

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج

بی‌بی اسفناج 1 پیمانه

گوجه گیلاسی یک‌دوم پیمانه

گردوی خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

دانه انار 3 قاشق سوپخوری

مغز تخم کدو 2 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی 2 قاشق سوپخوری

سرکه بالزامیک به میزان لازم

روش‌ تهیه اسکالپ با سالاد اسفناج 

سینه مرغ را از پوست جدا کنید، به شکلی که کتف به آن متصل باشد.

آن‌گاه مرغ را بین کیسه نایلونی قرار دهید و با استیک‌کوب آن را بکوبید.

حالا تخم‌مرغ را با چنگال هم زده کمی نمک و فلفل به آن بیفزائید.

سینه مرغ را در آرد سوخاری و سپس در تخم‌مرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید.

اینک دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.

روش تهیه سالاد اسفناج

تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و سرکه را بیفزائید.

آن‌گاه اسکالپ را روی سالاد قرار دهید و غذا را سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

کرپ مرغ پنیری

کراکت مرغ پنیری

پاپیای مرغ (اسپانیایی)

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، سالاد اسفناج، آشپزباشی، زندگی آنلاین، اسکالپ با سالاد اسفناج، اسکالپ، روش تهیه اسکالپ با سالاد اسفناج، دستور تهیه اسکالپ با سالاد اسفناج تعداد بازديد: 298 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز