Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:55

30
تیر
فوت وفن پخت كباب سلطانى

فوت وفن پخت كباب سلطانى

آموزش تهیه کباب سلطانی خوشمزه و عالی را برای شما داریم که یکی از بهترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی می باشد.

 آموزش تهیه کباب سلطانی خوشمزه و عالی را برای شما داریم که یکی از بهترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی می باشد.

 

مواد لازم کباب سلطانى:

فیله گوساله یا گوسفند ۱۵۰ گرم

سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز ۱ عدد کوچک

آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق

کره آب شده یا کره نرم شده ۱ قالب ۲۵ گرمی

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب سلطانى:

برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، ۲ قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب، ۲ قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.

گوشت سینه مرغ را با زعفران هم می‌زنیم یعد آب پیاز، ۲ قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگ ذاریم تا مزه دار شود. ۴، ۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلال می‌کنیم و داخل مواد قبلی می‌ریزیم.

آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه می‌کنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه می‌کنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ می‌زنیم و روی آتش و یا در تابه‌ای که با کره چرب کرده ایم می‌پزیم.

منبع: بیتوته

برچسب ها: غذای سنتی، روغن زیتون، گوشت قرمز، سس سویا، کباب، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سلطانی، فوت و فن پخت کباب تعداد بازديد: 766 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز