Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 آبان 1398 - 18:40

19
تیر
کتلت کینوا

کتلت کینوا

کینوا را به مدت یک ساعت خیس کنید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی به همراه آب روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا کینوا بپزد و آب آن کامل کشیده شود.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

کینوا قرمز یا سفید                                                1 پیمانه (200گرم)

آب                                                                     250 میلی لیتر

سیب زمینی پخته و رنده کرده                                  2 عدد متوسط

تخم مرغ                                                              3 عدد  

اسفناج خرد کرده                                                  150 گرم

پنیر فتا                                                                150 گرم

سبزی معطر: ریحان  و جعفری خرد کرده   از هر کدام    1 قاشق چایخوری

سیر له کرده                                                        1 حبه

نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر پاپریکا و جوز هندی             به میزان لازم

روغن مایع                                                           به میزان لازم

روش‌ تهیه کتلت کینوا

کینوا را به مدت یک ساعت خیس کنید.

آن‌گاه در قابلمه مناسبی به همراه آب روی حرارت قرار دهید.

پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا کینوا بپزد و آب آن کامل کشیده شود، حدود 15-20 دقیقه زمان پخت کافی است. سپس حرارت را خاموش کنید تا کینوا سرد شود.

حالا در ظرف مناسبی سیب زمینی، تخم مرغ‌ها، کینوا، اسفناج، پنیرفتا، سبزیجات معطر، سیر و ادویه‌ را بریزید و حدود 5 دقیقه ورز دهید.

اینک مواد کتلت را بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود هر بار قدری از مواد کتلت را برداشته و به فرم دلخواه در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید.

حالا کتلت‌های سرخ شده را در ظرف مناسبی با گوجه فرنگی و سبزیجات بیارائید.

یادآوری

* می‌توان از سبزیجات معطری مثل چوچاق، گشنیز و ... نیز استفاده کرد.

* این کتلت بدلیل داشتن کینوا  دارای فیبرغذایی فراوان می باشد کینوا سرشار از ریبوفلاوین و ویتامین B2  می‌باشد.

* می‌توان بجای سیر تازه از پودر سیر استفاده کرد. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کتلت برنجی با پنیر

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، کتلت، کتلت کینوا، دستور تهیه کتلت کینوا، روش تهیه کتلت کینوا، طرز تهیه کتلت تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز