Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:46

13
تیر
رول مرغ پنیری ؛ یک پیش غذای ساده و خوشمزه

رول مرغ پنیری ؛ یک پیش غذای ساده و خوشمزه

اگر عاشق غذا‌های پنیری هستید، رول‌های مرغی پنیری را از دست ندهید. این پیش غذای خوشمزه با صرف کمی وقت به راحتی درست می‌شود.

 این پیش غذای خوشمزه با صرف کمی وقت به راحتی درست می‌شود.

 

مواد لازم برای درست کردن رول‌های مرغ پنیری برای ۴ نفر:

سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
آرد ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱/۳ پیمانه
کره آب شده ۵۰ گرم
پنیر گودای رنده شده ۱/۲ پیمانه
پنیر موتزارلای رنده شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
پودرکاری ۱ قاشق چایخوری
خمیر پیراشکی ۱۵-۱۰ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه رول‌های مرغ پنیری:

در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکه‌های مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند.
آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید.

پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید.
حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیر‌های پیراشکی را به‌صورت مثلث‌های بزرگ برش دهید.

خمیر را از نانوایی هم می‌توانید تهیه کنید.
مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید.
مقداری از پنیر گودا و موتزارلا هم روی مواد قرار دهید. حالا خمیر را به آرامی لوله کنید.
رول‌ها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کرده‌اید بچینید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا رول‌های شما آماده شود؛ سپس آن‌ها را سرو کنید.

فوت و فن مهم در تهیه رول‌های مرغ پنیری:

بهتر است مرغ‌ها را ریز خرد کنید تا رول‌های شما زیبا‌تر شوند.

 

منبع:بیتوته

بیشتر بخوانید:

سیب زمینی سرخ کرده رژیمی+طرزتهیه

پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه

برچسب ها: فست فود، آموزش آشپزی، رول مرغ پنیری تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز