مواد لازم برای قلیه قاشقی :
لوبیا قرمز پخته | نصف پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
اسفناج | 500 گرم |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
رب انار | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن مایع | مقداری |
شکر | به میزان لازم |
طرز تهیه قلیه قاشقی :
در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز بدهید تا کاملا منسجم شود. سپس به گوشت چرخ کرده، نمک و زردچوبه بزنید و باز هم خوب ورز بدهید و بعد تکه هایی اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید.
سپس پیاز را خلالی کنید و داخل قابلمه با کمی روغن آن را تفت بدهید و سپس گوشت های قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید.
اسفناج را خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملا برود و خشک شود سپس آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن 1/5 پیمانه آب و یک کم نمک به آن ها در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بپزند!
لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت آخر به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد.
نکاتی برای تهیه خورش قلیه قاشقی:
خورش قلیه قاشقی را می توان با گوشت تکه ای هم درست کرد.
اگر دوست دارید می توانید لوبیا قرمز را حذف کنید.
می توانید 2 عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.
میزان ترش و شیرینی غذا بسته به ذائقه و سلیقه ی شما دارد.
بهتر است اسفناج را جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
بهتر است از رب انار ترش برای پخت خورش قلیه قاشقی استفاده شود.
می توانید 3 قاشق غذاخوری آبلیمو را با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.