فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 2 نفر
کره 30 گرم
تخممرغ 4 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا تازه به میزان دلخواه
گوجه گیلاسی 10 عدد
زیتون سیاه بدون هسته 5 عدد
زیتون سبز بدون هسته 5 عدد
پنیر پارمسان رنده کرده یکچهارم پیمانه
روش تهیه املت با زیتون و پنیر موزارلا
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
آنگاه تخممرغها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
سپس تخممرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.
اینک با پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و سبز آن را بیارائید و رویش پنیر پارمسان بپاشید.
حالا در تابه را بگذارید و صبر کنید املت بپزد و پنیر آب شود.
مبنع: سایت شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
املت ایتالیائی
املت در نان پیتا
املت با سالسای تند گوجهفرنگی
املت اسفناج و گوجهفرنگی
املت قارچ و پيازچه
املت قارچ و براكلی