معصومه فلاحی
مواد لازم برای 2-4 نفر
برنج 2 پیمانه
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
روغن به میزان لازم
گوشت گوسفندی خرد کرده 200 گرم
سیر له کرده 1 حبه
پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
ادویه گراماسالا یک قاشق چایخوری
خلال پسته 2 قاشق سوپخوری
پودر بادام هندی یا بادام زمینی 3 قاشقسوپخوری
خامه یک قاشق چایخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده یک قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
روش تهیه شاهی قورمه
برنج را آبکش کنید و دم بگذارید.
آن گاه پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود.
گوشت، سیر و زنجفیل را نیز افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
سپس ادویه ها و کمی بعد خلال پسته و پودر بادام را بیفزائید و خوب تفت دهید تا مواد کاملا تفت بخورند.
حالا آب را افزوده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.
اکنون خامه، ماست و گشنیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و به خورش بیفزائید و اجازه دهید تا به خورد خورش بروند و خورش بخوبی جا بیفتد.
اینک حرارت را خاموش کنید و خورش را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با چلو سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
بریانی پلوی حیدرآبادی
کیک کوسکوس با سبزیجات مدیترانه ای