معصومه فلاحی
مواد لازم برای 6-8نفر
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
مخلوط کره و روغن به میزان لازم
سینۀ مرغ خرد کرده 400 گرم
سیر له کرده 2 حبه
پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
پودر زیرۀ سبز یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سبز تند یک عدد
فیلۀ گوجه فرنگی ریز خرد کرده 3 عدد
نمک به میزان لازم
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
خامۀ صبحانه 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 50 گرم
برنج 3 پیمانه
روش تهیه بریانی پلوی حیدر آبادی
پیاز را با مخلوط کره و روغن تفت داده تا سبک شود.
آن گاه سینۀ مرغ، سیر و زنجفیل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس ادویهها را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.
حالا فلفل، گوجه و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد تفت بخورد و آب گوجه جمع شود.
در آخر خلال بادام، خامه و گشنیز را بیفزائید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا یکدست با مواد ترکیب شود.
اینک مواد را از روی حرارت بردارید و برنج را بصورت چلو آبکش کرده و به مدت 35 دقیقه دم بگذارید.
اکنون پلو را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.
یادآوری
* می توانید بعد از اینکه پلو را آبکش کردید مواد را لابه لای پلو بریزید و آن را دم بگذارید.
* این پلو یکی از غذاهای سنتی هند است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: