نجمه درویش
مواد لازم برای 2-4 نفر
شیر 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
آب یکدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
روغن حیوانی یا کره 100 گرم
برنج یکونیم پیمانه (225 گرم)
گلاب یک چهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
عرق هل 1 قاشق چایخوری
زعفران 1 یکدوم قاشق چایخوری
کره 25 گرم
خرما (پوست گرفته بدون هسته) 100 گرم
کشمش 100 گرم
زیره به میزان لازم
دارچین یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه سوتی پلو
شیر را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
آنگاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید.
سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید و شیرپلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه دم کنید.
حالا کره (25 گرم)، خرما و کشمش را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
آنگاه زیره و دارچین را اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اکنون شیرپلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما و کشمش بیارائید.
یادآوری
* میتوانید این پلو را با ماهی دودی و یا فیله مرغ نیز میل کنید.
* در صورت تمایل میتوانید شیرپلو را با خلال بادام و خلال پسته بیارائید.
* این پلو دارای ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزهای میباشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سبزی پلو با کیلکای برشته
پلو و خورش بامیه هندی
مانی پلو دامغان
آموزش انواع پلو
شیرین پلوی گیلان