Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:23

24
اردیبهشت
سوتی‌ پلو (اردبیل)

سوتی‌ پلو (اردبیل)

شیر را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید. سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 2-4 نفر 

شیر                                       2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

آب                                         یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

روغن حیوانی یا کره                   100 گرم

برنج                                       یک‌ونیم پیمانه (225 گرم)

گلاب                                      یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

عرق هل                                 1 قاشق چایخوری

زعفران                                    1 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره                                        25 گرم

خرما (پوست گرفته بدون هسته) 100 گرم

کشمش                                 100 گرم

زیره                                       به میزان لازم

دارچین                                   یک‌دوم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه سوتی‌ پلو

شیر را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

آن‌گاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید.

سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید و شیرپلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه دم کنید.

حالا کره (25 گرم)، خرما و کشمش را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آن‌گاه زیره و دارچین را اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اکنون شیرپلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما و کشمش بیارائید.

یادآوری

* می‌توانید این پلو را با ماهی دودی و یا فیله مرغ نیز میل کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید شیر‌پلو را با خلال بادام و خلال پسته بیارائید.

* این پلو دارای ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزه‌ای می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سبزی پلو با کیلکای برشته

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

آموزش انواع پلو

شیرین پلوی گیلان

پلو هفت رنگ

 

برچسب ها: آموزش پلو، آموزش آشپزی، آشپزباشی، سوتی پلو، شور و شیرین، غذای اردبیل، دستور تهیه سوتی پلو، روش تهیه سوتی پلو تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز