Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:31

22
اردیبهشت
طرز تهیه حلیم فوری

طرز تهیه حلیم فوری

یه دستور ساده و راحت و در عین حال خوشمزه براتون گذاشتم . اگرچه حلیم باید تا صبح هم زده بشه و ترجیحا گوشت بوقلمون باشه و...ولی این دستوری که من گذاشتم برای زنان امروز و برای زندگی امروزی، ساده تره .

مواد لازم جهت تهیه حلیم فوری برای 5 نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
گندم 1.5 لیوان یا بلغور گندم
گوشت گوسفندی   به میزان لازم یا بوقلمون
دنبه و استخوان   به میزان لازم استخوان دنده و یک تکه دنبه یا گوشت چربی دار
پیاز 1 عدد برای پخت گوشت
سیر 2 عدد حبه برای پخت گوشت
روغن حیوانی   به میزان لازم  
زردچوبه   به میزان لازم کمی
دارچین   به میزان لازم هم چوب و هم پودرش
کنجد   به میزان لازم و شکر برای تزئین
 
 طرز تهیه : حلیم فوری

  یه دستور ساده و راحت و در عین حال خوشمزه براتون گذاشتم . اگرچه حلیم باید تا صبح هم زده بشه و ترجیحا گوشت بوقلمون باشه و...ولی این دستوری که من گذاشتم برای زنان امروز و برای زندگی امروزی، ساده تره .

شما با همین دستور میتونید یه حلیم سنتی درست کنید: فقط کافیه گوشت بوقلمون بریزید (به جای گوشت گوسفند) و اینکه به جای کوبیدن گندم ، بزارین رو شعله کم و تا صبح هم بزنید.

برخی دوستان گندم رو می پزن و هی به تناوب در میارن و شیره شو میگیرن(چند بار این کار رو میکنن تا فقط پوست گندم بمونه ) و با اون شیره ، حلیم درست میکنن.

من خودم حلیم رو دون دون و کمی آبکی دوست دارم . اصلااا از حلیم هایی که مثل خمیر میشن خوشم نمیاد. نوی عکس هم کمی دون دوناش مشخصه .

شما اگه بیشتر بکوبیدش یا بیشتر بپزید، یکدست تر هم میشه .

میزان گوشت حلیم بستگی به خودتون داره . هر چی بیشتر خوشمزه تره. اگر گوسفندیه بهتره گوشت گردن باشه که ریش ریشه و کش میاد !


گندم رو خیس میکنیم . چند ساعت کافیه .(ولی بهتره از شب تا صبح باشه . مخصوصا اگه گندمتون کامله و بلغور نیست ).

 

گندم رو خیس میکنیم . چند ساعت کافیه


تو این فاصله ای که گندم داره خیس میخوره گوشت رو با پیاز و سیر و زردچوبه یه تفت کوچولو داده و میزاریم خوب بپزه . گوشت خیلی خوب باید بپزه .

 

 گوشت رو با پیاز و سیر و زردچوبه یه تفت کوچولو داده و میزاریم خوب بپزه

 

 گوشت خیلی خوب باید بپزه .

حالا گندم رو با کمی آب می پزیم تا به این روز در بیاد . در واقع نیم پزه :

 

 گندم رو با کمی آب می پزیم تا به این روز در بیاد


گندم نیم پز شده رو با گوشت کوب برقی کوبیدم . میتونید تو میکسر بریزید. میزان کوبیدنش به خودتون بستگی داره .

 

گندم نیم پز شده رو با گوشت کوب برقی کوبیدم


حالا گوشت رو که کاملا پخته شده از استخوان جدا کرده و ریش ریش کرده و به گندم اضافه میکنیم و دوباره با میکسر هم میزنیم .

 

گوشت را ریش ریش کرده به گندم اضافه میکنیم و خوب میکس می کنیم.


حالا سیر و پیاز رو از آب گوشت در میاریم و آب گوشت رو میریزیم روی مایه ی گندم و گوشتمون که کوبیدیمش.چند لیوان آب جوش هم بهش اضافه میکنیم .

یه تیکه چوب دارچین هم میندازیم توش و میزاریم رو شعله کم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیره . اینجا تازه گذاشتم رو گاز:

 

چند لیوان آب جوش هم بهش اضافه میکنیم .روی شعله می گذاریم.


پس از یک  ساعت :

 

پس از یک  ساعت


پس از دو و نیم ساعت :

 

پس از دو و نیم ساعت
 

فقط حواستون باشه حلیم به محض اینکه از داغی بیفته ، خودش سفت میشه . پس زمان پخت به اون موضوع توجه کنید و بیش از حد سفت برش ندارید. در ضمن اون یه دونه چوب دارچین رو هم بردارین .

برای سرو حلیم ، کره حیوانی رو آب کرده و کمی زردچوبه بزنید و روی حلیم بریزید. از کنجد و گوشت و پودر دارچین برای تزیین استفاده کنید.

بنا به سلیقه ی خودتون میتونید حلیم رو با شکر یا نمک سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید:

 با این دستور شله زرد را حرفه ای درست کنید!

برچسب ها: ماه رمضان، روزه داری، تغذیه و سلامت، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، حلیم، غذاهای محلی، افطار، حلیم فوری، تزئین حلیم تعداد بازديد: 956 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز