Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:02

3
دی
خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت، پیاز و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم خورش آلو اسفناج

برای 4-6 نفر 

روغن مایع                                                  به میزان لازم

گوشت ماهیچه بدون استخوان (خرد كرده)       500 گرم

پیاز سرخكرده                                             4 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                                    یك دوم قاشق چایخوری

آب                                                           750 میلی لیتر (3 پیمانه)

اسفناج خرد كرده                                        1 كیلوگرم

آلو                                                            250 گرم

نمك و فلفل                                               به میزان لازم

 روش تهیه خورش آلو اسفناج

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت، پیاز و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و گوشت را بپزید. اسفناج را نیز در قدری روغن تفت دهید و پس از پخت گوشت، همراه با آلو، نمك و فلفل به گوشت بیفزائید.

اكنون حرارت را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: اسفناج، آشپزی با اسفناج، مواد لازم خورش آلو اسفناج، روش تهیه خورش آلو اسفناج، خورش آلو اسفناج تعداد بازديد: 1376 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز