اعظم گلزارمنش
مواد لازم میرزا قاسمی
برای 4-6 نفر
بادمجان 1 كیلوگرم
روغن 100-150 گرم
سیر له كرده 1 بوته
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی پوست كنده و خرد كرده 3 عدد متوسط
تخممرغ 3 عدد
روش تهیه میرزا قاسمی
بادمجانها را بشوئید و با چاقو شكافهائی در آنها ایجاد كنید. آنگاه بادمجانها را روی آتش یا شعله اجاقگاز كبابی كنید. سپس بادمجانها را كنار بگذارید تا اندكی خنك شوند و به آرامی پوستشان را بگیرید و كلاهك بادمجان را هم جدا كنید. حالا بادمجانها را روی تخته مخصوص آشپزخانه قرار دهید و با چاقوی تیز ساطوری كنید. اكنون روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس سیر را بیفزائید و تفت دهید. بعد بادمجانها را بیفزائید و تقریباً 8 دقیقه تفت دهید. اینك زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزایید و مخلوط كنید. حالا گوجهفرنگیها را درون میرزاقاسمی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه دیگر خورش را بپزید. آنگاه تخممرغها را درون میرزاقاسمی بشكنید و بگذارید بپزد. اكنون خورش را برای پذیرائی در خورشخوری بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری: برای آراستن میرزاقاسمی میتوانید تخممرغ دیگری را نیمرو كنید و روی آن قرار دهید.