Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 11:42

26
مهر
ماش پلو با كشمش

ماش پلو با كشمش

مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زعفران بپزید. آن‌گاه، استخوان‌های آن را بگیرید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم ماش پلو با كشمش

مرغ 4 تكه‌ی 200 گرمی

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

سیر 3 حبه

نمك و فلفل به میزان لازم

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

ماش 150 گرم

برنج 300 گرم (2 پیمانه)

رشته‌ی پلوئی خرد كرده         100 گرم

كشمش پلوئی 100 گرم

پیازداغ برای تزئین 3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه ماش پلو با كشمش

مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زعفران بپزید. آن‌گاه، استخوان‌های آن را بگیرید و مرغ را به تكه‌های كوچك خرد كنید. سپس ماش را بپزید و برنج خیسانده را در آب جوش بریزید و روی اجاق بجوشانید. همینكه مغز برنج نرم شد، رشته و ماش را به آن بیفزائید و پس از یك دقیقه در صافی بریزید. حالا مخلوط رشته‌پلو و ماش را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق، به مدت تقریبی 52 دقیقه دم كنید. اكنون كشمش را در اندكی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. اینك رشته‌پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با پیازداغ، كشمش و مرغ بیارائید.

 

برچسب ها: ماش پلو با كشمش، ماش پلو، آشپزی با ماش، غذا با ماش، غذا با کشمش، آشپزی با کشمش تعداد بازديد: 5829 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز