تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم ماش پلو با كشمش
مرغ 4 تكهی 200 گرمی
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
سیر 3 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
ماش 150 گرم
برنج 300 گرم (2 پیمانه)
رشتهی پلوئی خرد كرده 100 گرم
كشمش پلوئی 100 گرم
پیازداغ برای تزئین 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه ماش پلو با كشمش
مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زعفران بپزید. آنگاه، استخوانهای آن را بگیرید و مرغ را به تكههای كوچك خرد كنید. سپس ماش را بپزید و برنج خیسانده را در آب جوش بریزید و روی اجاق بجوشانید. همینكه مغز برنج نرم شد، رشته و ماش را به آن بیفزائید و پس از یك دقیقه در صافی بریزید. حالا مخلوط رشتهپلو و ماش را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق، به مدت تقریبی 52 دقیقه دم كنید. اكنون كشمش را در اندكی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. اینك رشتهپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با پیازداغ، كشمش و مرغ بیارائید.