مریم امیری
مواد لازم رول فيله مرغ با ادويه
كره آبكرده 100 گرم
ماست 100 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
زرده تخممرغ 1 عدد
مواد لازم میانی
كره 30 گرم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد
سیر ریز خرد كرده 2 حبه
رازیانه 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
رزماری 1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
فیله مرغ چرخكرده 400 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
پودر سوخاری 30 گرم
روش تهیه رول فيله مرغ با ادويه
كره، ماست، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حال قدری خمیر را ورز دهید و به 2 قسمت مساوی تقسیم كنید. سپس هر تكه خمیر را به اندازه 12 × 25 سانتیمتر باز كنید و اندكی از مواد میانی روی درازای خمیر بریزید، دو لبه خمیر را روی مواد میانی برگردانید و آن را رول كنید.
اكنون خمیرهای رول كرده را در سینی چربكرده بگذارید و به عرض 5 سانتیمتر برش دهید ولی مراقب باشید كه این برشها قطع نشوند! حالا رویشان زرده تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه رولهای مرغ خنك شد، برشهای مشخص كرده را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود. آنگاه پیاز و سیر را در كره تفت دهید تا سبك و نرم شود. سپس ادویهها و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و قدری تفت دهید. حال تابه را از روی اجاق بردارید و فیله مرغ را در تابه بریزید. اكنون نمك و پودر سوخاری را بیفزائید و مخلوط كنید.