Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 20:40

28
شهریور
خوراك كلم برگ با خامه

خوراك كلم برگ با خامه

روغن كنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه و كلم را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه هویج و كدو را نیز افزوده و تفت دهید.

معصومه عیوضی


مواد لازم خوراك كلم برگ با خامه

برای 6-4 نفر

روغن كنجد                                 2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده                          8 ساقه

كلم برگ رشته‌ای خرد كرده          1 عدد كوچك

هویج خلالی خرد كرده                 1 عدد متوسط

كدوسبز خلالی خرد كرده             2 عدد

سویا (دانه درشت)                     50 گرم

نمك و فلفل سفید                      به میزان لازم

زنجفیل رنده كرده                       1 قاشق چایخوری

آرد ذرت                                    1 قاشق سوپخوری

آب گوجه‌فرنگی                         1 لیتر (4 پیمانه)

خامه صبحانه                           200 گرم

كنجد خام                                1 قاشق سوپخوری

اُرگانو                                      1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه                            1 قاشق سوپخوری 

روش تهیه خوراك كلم برگ با خامه

روغن كنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه و كلم را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه هویج و كدو را نیز افزوده و تفت دهید. در این میان، سویا را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید و خوب بفشارید تا آبش گرفته شود. سپس به آن نمك، فلفل و زنجفیل بزنید.

حالا آرد ذرت را در آب گوجه‌فرنگی حل كنید و آن را همراه با سویا و مخلوط فراهم كرده، در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوراك بپزد و جا بیفتد. اكنون خامه، كنجد، اُرگانو و آبلیمو را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و سس خامه‌ای را رویش بریزید.

 

برچسب ها: خوراك كلم برگ با خامه، آشپزی با کلم برگ، غذا با کلم برگ، مواد لازم خوراک کلم برگ، روش تهیه خوراک کلم برگ تعداد بازديد: 975 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز