معصومه عیوضی
مواد لازم خوراك كلم برگ با خامه
برای 6-4 نفر
روغن كنجد 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 8 ساقه
كلم برگ رشتهای خرد كرده 1 عدد كوچك
هویج خلالی خرد كرده 1 عدد متوسط
كدوسبز خلالی خرد كرده 2 عدد
سویا (دانه درشت) 50 گرم
نمك و فلفل سفید به میزان لازم
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب گوجهفرنگی 1 لیتر (4 پیمانه)
خامه صبحانه 200 گرم
كنجد خام 1 قاشق سوپخوری
اُرگانو 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك كلم برگ با خامه
روغن كنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه و كلم را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه هویج و كدو را نیز افزوده و تفت دهید. در این میان، سویا را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید و خوب بفشارید تا آبش گرفته شود. سپس به آن نمك، فلفل و زنجفیل بزنید.
حالا آرد ذرت را در آب گوجهفرنگی حل كنید و آن را همراه با سویا و مخلوط فراهم كرده، در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوراك بپزد و جا بیفتد. اكنون خامه، كنجد، اُرگانو و آبلیمو را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و سس خامهای را رویش بریزید.