ایران کوهستانی
مواد لازم برای 8 نفر
كتف مرغ 16 عدد (1 كیلو گرم)
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (درشت آسیاب كرده) 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه یك چهارم قاشق چایخوری
پاپریكا یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه خوراك كتف مرغ با لیمو و فلفل
مرغ را همراه با بقیه مواد، در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آنگاه مرغ را در سینی فر دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه بپزد و برشته شود، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.