Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:45

15
اردیبهشت
خوراك كتف مرغ با لیمو و فلفل

خوراك كتف مرغ با لیمو و فلفل

روش تهیه خوراك كتف مرغ با لیمو و فلفل

ایران کوهستانی

 

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

كتف مرغ                                             16 عدد (1 كیلو گرم)

پوست لیموی رنده كرده                         1 قاشق چایخوری

آبلیمو                                                 2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه (درشت آسیاب كرده)            1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                        1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                             یك چهارم قاشق چایخوری

پاپریكا                                               یك چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه خوراك كتف مرغ با لیمو و فلفل

مرغ را همراه با بقیه مواد، در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه مرغ را در سینی فر دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه بپزد و برشته شود، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

برچسب ها: خوراك كتف مرغ، خوراک کتف با فلفل، روش تهیه خوراک کتف، آموزش خوراک کتف، مواد لازم خوراک کتف، خوراک با لیمو، آشپزی با کتف تعداد بازديد: 1016 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز