Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 20:27

1
اسفند
فريتاتای ژامبون و قارچ

فريتاتای ژامبون و قارچ

ژامبون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید

اعظـــم گلزارمنش
 
 

 

مواد لازم برای حدود 18 عدد

ژامبون ریز خرد كرده              180 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده           250 گرم

تخم‌مرغ                             6 عدد

شیر                                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پنیر چدار رنده كرده              یك‌دوم پیمانه

كدو سبز رنده كرده              3 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده         100 گرم

 

ژامبون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و قارچ، ژامبون و كدو را به آن بیفزائید و هم بزنید.
اینك مایه فریتاتا را در قالب‌های چربكرده مافین بریزید و قدری پنیر موزارلا رویشان بپاشید. حالا قالب را در سینی بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا تخم‌مرغ ببندد و روی فریتاتا طلائی‌رنگ شود
 
برچسب ها: فريتاتای ژامبون و قارچ، فریتاتای سیب زمینی و ژامبون، فريتاتاي ژامبون، قارچ، ژامبون، دستور پخت فریتاتای قارچ، طرز تهیه فریتاتای ژامبون و قارچ تعداد بازديد: 834 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز