اعظـــم گلزارمنش
مواد لازم برای حدود 18 عدد
ژامبون ریز خرد كرده 180 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده 250 گرم
تخممرغ 6 عدد
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پنیر چدار رنده كرده یكدوم پیمانه
كدو سبز رنده كرده 3 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم
ژامبون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا ترد شود. آنگاه قارچ را بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس تخممرغها، شیر و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و قارچ، ژامبون و كدو را به آن بیفزائید و هم بزنید.
اینك مایه فریتاتا را در قالبهای چربكرده مافین بریزید و قدری پنیر موزارلا رویشان بپاشید. حالا قالب را در سینی بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا تخممرغ ببندد و روی فریتاتا طلائیرنگ شود