Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 12:13

19
شهریور
باقلا پلو با ماهيچه

باقلا پلو با ماهيچه

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید، قدری برنج به آن بیفزائید.

اعظـــم گلزارمنش

 

مواد لازم باقلا پلو با ماهيچه

برای 6-8 نفر

 

برنج        4 پیمانه

روغن یا كره           به میزان لازم

باقلا سبز پخته         800 گرم

شوید خردكرده         500 گرم

زعفران    به میزان لازم

گوشت ماهیچۀ گوسفندی         750 گرم

پیاز          1 عدد

نمك، فلفل، زردچوبه               به میزان لازم

 

روش تهیه باقلا پلو با ماهيچه

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید، قدری برنج به آن بیفزائید. قدری باقلا و شوید، رویش بپاشید. به همین ترتیب لایه‌های برنج، شوید و باقلا را تكرار كنید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق، بگذارید و به مدت تقریی 45 دقیقه، باقلا پلو را بپزید. در اواخر پخت، روی پلو روغن یا كره بریزید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و ماهیچه‌ را لابه‌لای آن قرار دهید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.

 

روش آماده كردن گوشت باقلا پلو: گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در قابلمۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد. در اواخر پخت نمك و قدری زعفران به آن بیفزائید و بگذارید آب گوشت به یك‌سوم پیمانه برسد.

یادآوری: می‌توانید آب صاف شدۀ گوشت را، روی برنج بدهید.

 

برچسب ها: باقالا پلو، باقلا پلو با ماهيچه، مواد لازم باقلا پلو با ماهيچه، روش تهیه باقلا پلو با ماهيچه، آشپزی با باقلا تعداد بازديد: 2837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز