اعظـــم گلزارمنش
مواد لازم باقلا پلو با ماهيچه
برای 6-8 نفر
برنج 4 پیمانه
روغن یا كره به میزان لازم
باقلا سبز پخته 800 گرم
شوید خردكرده 500 گرم
زعفران به میزان لازم
گوشت ماهیچۀ گوسفندی 750 گرم
پیاز 1 عدد
نمك، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه باقلا پلو با ماهيچه
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید، قدری برنج به آن بیفزائید. قدری باقلا و شوید، رویش بپاشید. به همین ترتیب لایههای برنج، شوید و باقلا را تكرار كنید. آنگاه قابلمه را روی اجاق، بگذارید و به مدت تقریی 45 دقیقه، باقلا پلو را بپزید. در اواخر پخت، روی پلو روغن یا كره بریزید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و ماهیچه را لابهلای آن قرار دهید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.
روش آماده كردن گوشت باقلا پلو: گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در قابلمۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد. در اواخر پخت نمك و قدری زعفران به آن بیفزائید و بگذارید آب گوشت به یكسوم پیمانه برسد.
یادآوری: میتوانید آب صاف شدۀ گوشت را، روی برنج بدهید.