اعظـــم گلزارمنش
مواد لازم لقمههای اسفناج و پنير
برای حدود 25 عدد
كره آبكرده 75 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد كرده 250 گرم
پنیر فتا (سفید)، خرد كرده 120 گرم
پنیر خامهای 60 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ همزده 1 عدد
جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
خمیر فیلو 6 ورق
روش تهیه لقمههای اسفناج و پنير
سینی مناسب فر را با كره چرب كنید و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس پنیر فتا، پنیر خامهای، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا این مواد، اندكی خنك شود. اكنون تخممرغ، جعفری و ریحان را افزوده و مخلوط كنید. اینك فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و یكی از خمیرهای فیلو را روی میز كار بگذارید و رویش كره بمالید. آنگاه یك لایه دیگر از خمیر فیلو را رویش بگذارید و دوباره كره بمالید. به همین ترتیب، باقیمانده خمیر فیلو را دو تا دو تا روی هم بگذارید و بین آنها كره بمالید. حالا هر خمیر را به مربعهای 8 سانتیمتری ببرید و روی هر مربع، 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده، بگذارید. سپس خمیر را از گوشهها جمع كنید و در سینی بچینید. اكنون رویشان قدری كره آبكرده بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید تا ترد و طلائی رنگ شود.