Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 07:08

11
آبان
لقمه‌های اسفناج و پنير

لقمه‌های اسفناج و پنير

سینی مناسب فر را با كره چرب كنید و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید.

اعظـــم گلزارمنش


مواد لازم لقمه‌های اسفناج و پنير

برای حدود 25 عدد
كره آبكرده                         75 گرم
روغن زیتون                        1 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد كرده                250 گرم
پنیر فتا (سفید)، خرد كرده     120 گرم
پنیر خامه‌ای                       60 گرم
نمك و فلفل                        به میزان لازم
تخم مرغ همزده                  1 عدد
جعفری خرد كرده                1 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده                  1 قاشق سوپخوری
خمیر فیلو                          6 ورق 

روش تهیه لقمه‌های اسفناج و پنير

سینی مناسب فر را با كره چرب كنید و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس پنیر فتا، پنیر خامه‌ای، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا این مواد، اندكی خنك شود. اكنون تخم‌مرغ، جعفری و ریحان را افزوده و مخلوط كنید. اینك فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و یكی از خمیر‌های فیلو را روی میز كار بگذارید و رویش كره بمالید. آن‌گاه یك لایه دیگر از خمیر فیلو را رویش بگذارید و دوباره كره بمالید. به همین ترتیب، باقیمانده خمیر فیلو را دو تا دو تا روی هم بگذارید و بین آنها كره بمالید. حالا هر خمیر را به مربع‌های 8 سانتیمتری ببرید و روی هر مربع، 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده، بگذارید. سپس خمیر را از گوشه‌ها جمع كنید و در سینی بچینید. اكنون رویشان قدری كره آبكرده بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید تا ترد و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: لقمه‌های اسفناج و پنير، آشپزی با اسفناج، آَشپزی با پنیر، مواد لازم لقمه‌های اسفناج و پنير، روش تهیه لقمه‌های اسفناج و پنير تعداد بازديد: 976 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز