اعظـــم گلزارمنش
مواد لازم رولهای ژامبون بوقلمون
برای 25-30 برش
آرد 125 گرم
روغن كنجد 2 قاشق چایخوری
ژامبون بوقلمون 200 گرم
پیازچه خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 150 گرم
خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه رولهای ژامبون بوقلمون
برای تهیه پنكیك، 90 میلیلیتر آب (حدود یك سوم پیمانه) را بجوشانید، آرد را بیفزائید و به كمك چنگال، پیوسته آن را هم بزنید تا خمیرشود. آنگاه خمیر را 5 دقیقه، روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا نرم و لطیف شود. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. حالا خمیر را 6 قسمت كنید و هر قسمت را با وردنه، به شكل دایره باز نمائید. اكنون روی هر خمیر، قدری روغن كنجد بمالید و آنها را دوتا دوتا روی هم بگذارید. اینك هر خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 1 میلیمتر و به قطر 21 سانتیمتر باز كنید. آنگاه تابه مناسبی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. سپس هر دو طرف پنكیكها را در تابه بپزید تا طلائی رنگ شود. روی پنكیكها را با پارچه مرطوبی بپوشانید تا خشك نشوند! اكنون روی هر پن كیك، لایه نازكی از مواد میانی بمالید و رویش ژامبون بوقلمون بگذارید. آنگاه پنكیك را رول كنید و در سلیفون بپیچید. حالا پن كیكهای رول كرده را یك ساعت در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی به عرض تقریبی یك ونیم سانتیمتر، برش دهید و با پیازچه بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر خامهای، خامه و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.